Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στο Ηράκλειο ο "Ιησούς" του Τζεφιρέλι για τη "Θεϊκή Κρήτη" του Φ. Κωνσταντινίδη (βίντεο)

πάουελ
Στο Ηράκλειο, με τον πιο γνωστό κινηματογραφικό "Ιησού", αυτόν του Φράνκο Τζεφιρέλι, τον 71χρονο πλέον Ρόμπερτ Πάουελ, συνεχίζονται από τις επόμενες μέρες τα γυρίσματα του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη, Creta Divina (Θεϊκή Κρήτη)...
 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και (ΕΔΩ). Ο "Ιησούς" μάλιστα έρχεται σήμερα στο Ηράκλειο προκειμένου να επισκεφτεί τους χώρους των γυρισμάτων. Ο γνωστός Αγγλος ηθοποιός Robert Powell, που πρωτογνωρίσαμε ως Ιησού στην αξέχαστη τηλεοπτική σειρά ´Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ´ του Franco Zeffirelli, θα επισκεφτεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πιο πάνω ωριαίου Αγγλόφωνου δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, μεταξύ άλλων την Κνωσό, το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου,τη Φαιστό, τον Κομμό, τη Ζώμινθο, το Παλαίκαστρο, τη Ζάκρο, την Ελεύθερνα, τους Αρμένους και τη Σπλάντζια και τον λόφο Καστέλι στα Χανιά.
Ο Ρόμπερτ Πάουελ όπως είναι σήμερα
Ο Ρόμπερτ Πάουελ όπως είναι σήμερα
Ο Πάουελ στο ντοκιμαντέρ είναι Άγγλος χήρος, συνταξιούχος καθηγητής ιστορίας κι ερασιτέχνης βοτανολόγος που αναζητά ένα βότανο το οποίο, τι παραξενιά κι αυτή, φύεται αποκλειστικά και μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης.
Ο σεναριογράφος- σκηνοθέτης Φώτης Κωνσταντινίδης
Ο σεναριογράφος- σκηνοθέτης Φώτης ΚωνσταντινίδηςΟ σκηνοθέτης, Φ. Κωνσταντινίδης, έχει δηλώσει για το ντοκιμαντέρ: «Η μυθολογία, η ιστορία, η αρχαιολογία, η παράδοση, η χλωρίδα, ο φυσικός πλούτος και το φυσικό κάλλος της Κρήτης θα μεταδοθούν στη διεθνή κοινότητα, έντεχνα και μ’ ένα προσιτό τρόπο μέσα από τη δραματουργική μετουσίωση του οπτικοακουστικού υλικού, με αποτέλεσμα να διαφανεί η υπερβατική, η θεϊκή της διάσταση. ...Ο Harold, που τον υποδύεται ο Robert Powell, είναι ένας συνταξιούχος Άγγλος καθηγητής ιστορίας και ερασιτέχνης βοτανολόγος, που έρχεται στην Κρήτη, αναζητώντας ένα σπάνιο βότανο σε κάποιο από τους 13 αρχαιολογικούς χώρους που θα επισκεφτεί, μαζί με το αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου...».
Δείτε το τρέιλερ για την ταινία και δηλώσεις του κ. Κωνσταντινίδη
http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive