Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Τα τελευταία λόγια της Βίκυς ΣταμάτηΠΡΙΝ αποδράσει άφησε τρισέλιδο σημείωμα μέσα στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη, ένα σημείωμα που αποτελεί δριμύ κατηγορώ και μία καταγγελία εναντίον των δικαστών που απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισής της. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου:...

"Είναι άδικο αυτό που έγινε. Έπρεπε οπωσδήποτε οι δικαστές να με αποφυλακίσουν, δεν είναι δυνατόν να κρατούν οι δικαστές μια μάνα μακρια από το παιδί της, δεν είναι δυνατόν οι δικαστές να επιτρέπουν ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του", σημείωνε η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Το τηλεφώνημα του Άκη στη Βίκυ
Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη επικοινώνησε τελευταία φορά με τον σύζυγό της και κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Ακη Τσοχατζόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έκλαιγε και ήταν πολύ απογοητευμένη από την απόφαση του δικαστηρίου που της απέρριψε για πέμπτη φορά το αίτημά της να αποφυλακιστεί.
Ο πρώην υπουργός προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντάς της «Μη φοβάσαι. Την επόμενη φορά θα βγεις». 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Α.Τσοχατζόπουλος ρίχνει τις ευθύνες για την απόδραση και την κατάσταση της συζύγου του στους δικαστές λόγω της απόφασης που εξέδωσαν ενώ όπως λέει σε συνομιλητές του φοβάται ακόμα και για τη ζωή της.
Η δήλωση του Άκη για την απόδραση της Βίκυς
Μέσω του γραφείου του συνηγόρου του ο πρώην υπουργός ζητά από τη σύζυγό του να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο.
Αναλυτικά:
«B I K Υ…!
Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν.
ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη.
Άκης Τσοχατζόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive