Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Νυχτερινός «βομβαρδισμός» της Κρανέας με κατάδειξη στόχου!

metetoraf16

Συνεχίστηκαν  και απόψε με καταιγιστικό ρυθμό οι πτήσεις των Μαχητικών  μας της Πολεμικής μας Αεροπορίας  με στόχο τον  «βομβαρδισμό» του πεδίου βολής της Κρανέας ! (ΗΝΙΟΧΟΣ 2015). Μαχητικοί σχηματισμοί  εφορμούσαν με την δύση του Ηλίου από τα υψώματα γύρω απο το Πεδίο Βολής της Κρανέας και ...πραγματοποιούσαν βυθίσεις και νυχτερινό βομβαρδισμό στόχων με κατάδειξη των στόχων από lazer ! Σύμφωνα με το σενάριο της ασκήσεως αλλά και απο πληροφορίες οι καταδείξεις των στόχων εκτελούνταν από επίγεια τμήματα αλλά και από Αεροσκάφη που πετούν σε πολύ μεγάλα ύψη !100618-F-7886Q-002

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες Ο «βομβαρδισμός» των στόχων του Πεδίου Βολής της Κρανέας γίνεται από όλες τις κατευθύνεις με μαχητικά να σκάνε πίσω απο τους βράχους των Μετεώρων και ακολουθώντας τις χαμηλές κορυφογραμμές !
Ο Α/ΓΕΑ  Αντιπτέραρχος (Ι) Βαίτσης  Χρήστος καταγόμενος από την περιοχή  γνωρίζει την περιοχή σαν την παλάμη του και σίγουρα τα σενάρια θα είναι και δύσκολα και σύνθετα !
Σε αυτό το μοτίβο φανταστείτε τι θα συμβεί την Τρίτη στις 28 Απριλίου στην Αεροπορική βάση της Ανδραβίδας που η Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2015″ θα φτάσει στο απόγειό της με εκατοντάδες απογειώσεις απο όλες τις Πολεμικές Μοίρες της Πολεμικής Αεροπορίας και με την συμμετοχή των Ισραηλινών και ¨Αμερικανικών Άσσων που ασκούνται μαζί με τους Πιλότους μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive