Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Καλά είναι τα στεφάνια κ. καμμένε και μπράβο σας αλλά υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να ζουν και ίσως υποφέρουν..

Εννοούμε τους πολεμιστές που έλαβαν μέρος στις μάχες κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Τη μνήμη του ήρωα καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη που πολέμησε κατά την εισβολή των τούρκων στη Κύπρο τίμησε την Παρασκευή...
(30/1/2015) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που βρέθηκε στο χωριό Αμύγδαλος του δήμου Αρχανών Αστερουσίων Ηρακλείου, τόπο καταγωγής του καταδρομέα. Ο Π. Καμμένος,  χαρακτήρισε τον Μ. Μπικάκη ως σύγχρονο ήρωα και κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη μνήμη του Κρητικού ήρωα.
Ο κ. Καμμένος ομολόγησε σε δηλώσεις του ότι ο Μανώλης Μπικάκης τιμάται από την Πολιτεία με καθυστέρηση.

Την πρωτοβουλία του ΥΕΘΑ εξήραν όλοι οι Έλληνες πατριώτες.

 Όμως τι απέγιναν όλοι αυτοί που πολέμησαν στην Κύπρο το 1974;όσοι ζουν που βρίσκονται;
Φυσικά κάποιοι, οι πιο δυνατοί έκαναν οικογένεια,καριέρα και μάλιστα μερικοί δημιούργησαν και συλλόγους.

Το ζήτημα είναι ότι  κάποιοι όπως ήταν φυσικό τραυματίστηκαν σωματικά και περισσότερο ψυχικά και ίσως δεν καταφέρνουν να ζουν σήμερα αξιοπρεπώς.
Αυτό το ζήτημα θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά ο κ. καμμένος και να αποκαταστήσει όλους αυτούς όσο το δυνατόν οικονομικά αλλά και ηθικά άλλωστε δεν είναι τόσοι πολλοί για να.... επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό!

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί ο κ. Θανάσης Ζαφειρόπουλος, αιχμάλωτος πολέμου το '74, περιγράφει μερικά από τα απερίγραπτα μαρτύρια που υπέστη από την θηριωδία των τούρκων.
Στο ίδιο βίντεο ο συμπολεμιστής του και γνωστός μαχητής, κ. Νίκος Αργυρόπουλος κάνει μια φοβερή αποκάλυψη ενώ η σύζυγος του ήρωα  αντισυνταγματάρχη Παύλου Κουρούπη κ. Μαίρη Κούρούπη  μας κάνει "να νιώσουμε και εμείς" για λίγο το δράμα των συγγενών των αγνοουμένων..

Ραφαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive