Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Έτυχε να βρεθώ στο Πειραιά την ώρα που αποβιβάζονταν μετανάστες από τη Συρία. Εντυπωσιάστηκα όταν άκουσα να μιλάνε ελληνικά και μάλιστα με κρητική προφορά. Επρόκειτο για εξισλαμισθέντες   βιαίως Κρητικούς. Είναι  συμπατριώτες μας, θύματα της Τουρκικής κατοχής, που δοκίμασαν και αυτοί το τούρκικο << παιδομάζωμα>>. Είναι Κρήτες που βρέθηκαν ξένοι στη Συρία. Και αυτοί οι τεμπέληδες και άχρηστοι νοικοκυραίοι έλληνες οργάνωσαν τη ζωή τους στο χωριό  Χαμιντιέ , όπου το μετέτρεψαν σε κυψέλη, που δεν είχε σχέση με τη λοιπή Αραβία και τους Βεδουίνους. Είναι ευκαιρία η Πολιτεία να δείξει ότι δεν ξεχνάει την καταγωγή τους, και μια και δεν θέλουν να πάνε στην <<Ευρώπη>>  να τους δώσουμε  την μεγάλη ευκαιρία να ριζώσουν ξανά στην Ελλάδα την χώρα των προγόνων τους με την Εκκλησία να τους αγκαλιάσει και να τους φέρει και πάλι κοντά της. Ναι είναι μουσουλμάνοι όμως έλληνες, όπως οι πομάκοι  της Θράκης τους χρειαζόμαστε την στιγμή αυτή μάλιστα που έχουμε τεράστια υπογεννητικότητα.  

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΣΟΥΝΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑ 98% ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ;;;ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΟΥΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΧ ΤΟΥΡΚΙΑ:;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ;
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλη η ιστορια τη δηθεν πονοψυχης ΕΕ(που ξεσκιζει παρανομως την Ελλαδα) προς τους Προσφυγες που τωρα ξαφνικα ερχονται στην χωρα μας εχουν σαν στοχο να γινει Τζαμι και να ανατραπει η απο την Συνθηκη της Λωζανης αποφαση οτι η ΕΛΛΑΔΑ εχει ΕΛΛΗΝΕΣ μουσουλμανους στην Θρακη μονο.(Το DNA των μουσουλμανων τηγς Θρακης ειναι ιδιο με των υπολοιπων ΕΛΛΗΝΩΝ)
    Η αποφαση του ΣΤΕ για το τζαμι ειναι καραμπινατα αντισυνταγματικη και ο κοσμος το γνωριζει .Επισης γνωριζει οτι η εισροη των ταχα μου Προσφυγων ειναι εκ του πονηρου.Πανω απο 86 % το πιστευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive