Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κυκλοφορούν φήμες.... Εκατοντάδες Σκοπιανά φορτηγά μεταφέρουν χρυσόχωμα απο τα μεταλλεία Χαλκιδικής; ΠΟΥ τα πάνε;;



Φίλε συναγωνιστή, 
θέλω να σε ενημερώσω ότι καθημερινά δεκάδες μεγάλα φορτηγά, με πινακίδες FYROM, κινούνται στον άξονα της Εθνικής Οδού, μεταξύ Πολυκάστρου και Θεσσαλονίκης από τη είσοδο της Χαλάστρας, από Μάλγαρα. Το παράξενο είναι ότι στη διαδρομή προς Θεσσαλονίκη είναι άδεια, ενώ στη επιστροφή είναι γεμάτα, μάλλον με χώματα. 
Το ερώτημα είναι από που φορτώνουν  αυτά τα χώματα και που τα εναποθέτουν, αφου στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, δεν συνεχίζουν ευθεία, προς FYROM δηλαδή...

άλλα ανεβαίνουν στη αερογέφυρα και στρίβουν στο δρόμο για Κιλκίς.
Κυκλοφορούν φήμες ότι είναι χώματα από τα μεταλλεία χρυσού, στις Σκουριές. 
Κανείς δεν γνωρίζει αν γίνεται μεταφόρτωση από κάποιο ενδιάμεσο σημείο ή φορτώνουν από Χαλκιδική. 
Μιλάμε για δεκάδες ίσως και εκατοντάδες φορτηγά, τα οποία δημιουργούν και σοβαρό πρόβλημα στις συγκοινωνίες, αφού κινούνται με μεγάλες ταχύτητες και κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις. 
Εαν υπάρχει κάποια ομάδα δράσης, να συναντηθούμε και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και αν μπορούμε να το καταγγείλουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες, εάν συμβαίνει κάτι παράνομο και να κινητοποιήσουμε κόσμο, για να τους ξεσκεπάσουμε.-
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive