Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Λασίθι: Εξαφανίστηκε ο Χρήστος Φαρσάρης. Μήπως τον είδατε;

Λασίθι: Εξαφανίστηκε ο Χρήστος Φαρσάρης. Μήπως τον είδατε;

Ώρες αγωνίες περνούν οι συγγενείς και οι φίλοι του Χρήστου Φαρσάρη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής από το Μέσα Λασίθι του Οροπεδίου Λασιθίου. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αναχώρησε από το σπίτι του το πρωί της Κυριακής, έχοντας μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου, χωρίς όμως αυτό...
να έχει μετακινηθεί από τη θέση του. Οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιος έχει πληροφορίες ή τον συνάντησε να το γνωστοποιήσει στις αρχές, που με τη βοήθεια των κατοίκων του χωριού και εθελοντές ομάδων διάσωσης ερευνούν την περιοχή. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: " Εαν γνωριζετε κατι επικοινωνηστε στο τηλ : 6932360400 (ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟ , 2841089950 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ), 100, 199 ή το πλησιεστερο αστυνομικο τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive