Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Επεισοδιακή έναρξη της επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές. Επίθεση Μακρή σε Κυριαζίδη με αναφορές σε «ναζιστική συμπεριφορά». BINTEO

Επίθεση Μακρή σε Κυριαζίδη με αναφορές σε «ναζιστική συμπεριφορά»

Επεισοδιακά ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα.
Αφορμή στάθηκε το αίτημα του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη να ενημερωθεί για την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο κοινοβούλιο, από την πρόεδρο της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία προεδρεύει και της συγκεκριμένης επιτροπής. Οι τόνοι ανέβηκαν, με τον κ. Κυριαζίδη να σηκώνεται και να έχει λεκτική κόντρα... με την κ. Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Κυριαζίδης κάλεσε την Πρόεδρο να πάρει θέση στα γεγονότα της εισβολής των αντιεξουσιαστικών στο κοινοβούλιο λέγοντας πως καταλήφθηκε ο ναός Δημοκρατίας. Παράληλλα, ο ίδιος μίλησε για «ομηρία των βουλευτών»
Η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος αναστάτωσης και πως επρόκειτο για μια ειρηνική διαμαρτυρία. Παράλληλα, τόνισε ότι η Φρουρά του κοινοβουλίου χαίρει την απόλυτη εμπιστοσύνη της.
Ωστόσο, στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, η οποία παίρνοντας το λόγο, κατηγόρησε τον κ. Κυριαζίδη για «ναζιστική συμπεριφορά» και ζήτησε την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ από την επιτροπή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει η ίδια.
Η κ. Μακρή έκανε λόγο για «χυδαίες και ναζιστικές συμπεριφορές του βουλευτή».
Δείτε βίντεο με την κόντρα Κωνσταντοπούλου-Κυριαζίδη και την τοποθέτηση της κ. Μακρή…


Play Button


Play Button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive