Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Κλικ» στις μαγικές στιγμές των stars

Πώς θα σας φαινόταν ένα show στο οποίο ο Γιάννης Ζουγανέλης θα κάνει μαγικά βγάζοντας περιστέρια από τα μανίκια του, ο Κώστας Σόμμερ θα προσπαθεί να βγει σώος κι αβλαβής μέσα από ένα γυάλινο κουτί που γεμίζει σιγά σιγά με νερό, αφού ελευθερωθεί από τις χειροπέδες του και η Ευαγγελία Μουμούρη χωρίζεται σε τέσσερα κομμάτια και...
στο τέλος χαμογελάει και πάλι ακέραιη;
 Οχι, οι τρεις καλλιτέχνες δεν ετοιμάζονται να φύγουν με το... τσίρκο, αλλά είπαν το «ναι», όπως και αρκετοί άλλοι, για καλό σκοπό.
Ο φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης και ο stylist Χρηστός Ανδριόπουλος ένωσαν τις δημιουργικές δυνάμεις τους φτιάχνοντας ένα λεύκωμα γεμάτο «Μαγικές στιγμές». Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα προσφερθεί για τις ανάγκες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Πίστη».
Για το λεύκωμα επιστρατεύτηκαν ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και αθλητές προκειμένου να ζήσουν έστω και για λίγο στον κόσμο της μαγείας, χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες είναι εκείνη του Σόμμερ, που «μιμείται» τον μέγα Χουντίνι, τον μάγο που ειδικεύτηκε στις αποδράσεις, ενώ ήταν δεμένος με χειροπέδες ή ακόμη και με ζουρλομανδύα και ξαπλωμένος μέσα σε δεξαμενές με νερό.
Η πανέμορφη βολεϊμπολίστρια του Μαρκόπουλου και της Εθνικής Ελλάδας Βιργινία Δικαιούλια δέθηκε πάνω στον περιστρεφόμενο τροχό περιμένοντας τα... μαχαίρια να καρφωθούν σε σωστά σημεία, ενώ η Αντζελα Ευριπίδη ανέβηκε στη σκούπα της για μια βόλτα στον νυχτερινό ουρανό.
Η Ευαγγελία Μουμούρη, ως βοηθός ταχυδακτυλουργού, χωρίζεται σε κομμάτια, χάρη στον μαγικό κύβο, ενώ η Ελένη Δήμου είναι η νεράιδα της μουσικής, που στέλνει τις νότες της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.Στο πρότζεκτ πήραν μέρος και άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως η Νίνα Λοτσάρη, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Μίνα Ορφανού, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Στρατής Βογιατζής.
Σύμφωνα με τη δημιουργική ομάδα, το λεύκωμα θα είναι έτοιμο προς διάθεση στα τέλη του μήνα.
Τεριάννα Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive