Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ όλη η Ελλάδα με τον ΑΔΙΚΟ χαμό του Βαγγέλη - Ζητούν μετονομοσία της σχολής ως ελάχιστο φόρο τιμής!

Τα 40.000 likes έχει φτάσει μέσα σε μόλις ένα 24ωρο η σελίδα που ζητά τη μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Γαλακτοκομική Σχολή «Βαγγέλη Γιακουμάκη» που δημιουργήθηκε στο  Facebook... Η προσπάθεια είχε τεράστια ανταπόκριση με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 24 ώρες η σελίδα να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 40.000 like, ενώ...
όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας έχουν κάνει αναφορές σε αυτή από χθες το απόγευμα.
Η προσπάθεια αυτή δεν είναι "στον αέρα" καθώς ταυτόχρονα με τη δημιουργία της σελίδας έγινε και πρόταση στον Υπουργό κ. Λαφαζάνη, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα", κ. Χαρουτουνιάν. Κάντε και εσείς like στη σελίδα στο facebook με τον τίτλο Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης (κάντε κλικ εδώ) και ενισχύστε την προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive