Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΪΜΠΛΕ»… ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ! ! !



Οι Ευρωπαίοι εραστές της λιτότητας και της εξαθλίωσης απεργάζονται την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και την αντικατάσταση της με κυβέρνηση δίκην Παπαδήμου, η οποία να είναι απολύτος ελεγχόμενη από την Γερμανία κυρίως. Μεθοδεύουν την πτώση της αριστερής κυβέρνησης με την μέθοδο της οικονομικής ασφυξίας, έως ότου ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσιπρας να έχει να διαλέξει: «παραίτηση ή χρεοκοπία»…

Η απόπειρα να «φαγωθεί» ο Αλέξης Τσιπρας δεν στοχεύει στην προστασία των δις ευρώ που χρωστάμε- γιατί γνωρίζουν ότι η αποπληρωμή είναι αδύνατη- αλλά σε μάθημα προς όλες της αριστερές αντιμνημιονιακές δυνάμεις της Ευρώπης
«Το σχέδιο Σόιμπλε», όπως ονομάζεται προβλέπει πτώση της αριστερής κυβέρνησης και την δημιουργία μιας ψευτοοικουμενικής κυβέρνησης και πρωθυπουργό έναν δικό τους άνθρωπο: τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ Γιάννη Στουρνάρα. 
Ονειρεύονται σε αυτήν την κυβέρνηση και συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ-ή ένα κομμάτι του- ώστε να τελειώνει το όνειρο των Ελλήνων για αλλαγή ! ! !
Στο βρώμικο παιχνίδι πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και ο Μάριο Ντράγκη, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη φιλία με τον κ Στουρνάρα. 
Με το σχέδιο αυτό, συντάσσονται και οι κ Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Σημίτης και Έλληνες οικονομικοί παράγοντες, που φοβούνται τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση Τσίπρα για φοροδιαφυγή , τηλεοπτικές άδειες, δάνεια κτλ.
Η αριστερή κυβέρνησή γνωρίζει «το σχέδιο Σόιμπλε» και προσπαθεί να το ακυρώσει. 
Εάν δεν επιτύχει η προσπάθεια της, το πλαν Β είναι πρόωρες εκλογές με καταγγελία των μεθοδεύσεων στον λαό.
β.τεζαρης 
Διαδικτυακός σας φίλος…
϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive