Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα κομπλεξικά γερούνδια της Κομισιόν «τρολάρουν» τον Βαρουφάκη και μιμούνται το στιλ του. Δείτε σε βίντεο τις ατάκες που έκαναν τους Επιτρόπους να ξεσπάσουν στα γέλια

Στην Κομισιόν «τρολάρουν» τον Βαρουφάκη και μιμούνται το στιλ του

Παράδειγμα προς... μίμηση με έντονη σαρκαστική διάθεση αποτέλεσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης κατά τη χθεσινή φωτογράφιση των Επιτρόπων στην Κομισιόν. Ο ολλανδός αντιπρόεδρος του Κολλεγίου των Επιτρόπων, Φρανς Τίμερμανς ακούγεται σε βίντεο να λέει «όλοι οι άνδρες επιβάλλεται πλέον να βγάλουμε τις γραβάτες μας»....
Μετά από σιωπή λίγων δευτερολέπτων, οι Επίτροποι ξέσπασαν σε γέλια και ο Τίμερμανς συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει. «Βγάλτε τώρα και τα πουκάμισα έξω από τα παντελόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά.


1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΛΕΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive