Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Η μαμά τραγουδά και το έμβρυο χτυπάει παλαμάκια μέσα στην κοιλιά της!

d6f61802db90d3e8ab1373de0b63bd44_XL
Να τρελάνει τον κόσμο στα social media έχει καταφέρει το βίντεο που ανήρτησε στο youtube στις 26 Μαρτίου, η Jen Cardinal. Η Jen, έκανε τον υπέρηχό της, καθώς διανύει τη 14η εβδομάδα της κύησής της. Η ίδια και ο πατέρας του μωρού, τραγουδούν το «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ» και το έμβρυο, που βρίσκεται μέσα στην κοιλιά της Jen, φαίνεται να χτυπά παλαμάκια! Το βίντεο...
που έχει ήδη 2.409.878 «χτυπήματα» εκτός από ένα κύμα τρυφερότητας έχει ξεσηκώσει και ένα κύμα αμφιβολίας για το κατά πόσον είναι αυθεντικό. Ετσι, η Cardinal σπεύδει να σχολιάσει: «Την εμπειρία αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ, το μωρό χτύπησε παλαμάκια τρεις φορές, όταν ο γιατρός έκανε τον υπέρηχο κι εμείς τραγουδούσαμε. Κανένα μυστήριο. Ηταν εκπληκτικό. Τα trolls δεν θα με ρίξουν!». Δείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive