Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τι είπε ο Βλαστός στον ανακριτή



Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία ισχυρής δύναμης στα δικαστήρια απολογείται από το πρωί ο Παναγιώτης Βλαστός, για το κύκλωμα που φέρεται να δρούσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο βαρυποινίτης έχει παραδεχτεί, έως τώρα, τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως...
Τρικάλων Σοφίας Πετράκη, που είχε διερευνήσει την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους ανακριτές πως η επίθεση έγινε "απλώς για εκφοβισμό". Αντιθέτως, κατά πληροφορίες, αρνήθηκε την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, ενώ χαρακτήρισε "κατασκευασμένη" την κατάθεση της εξαδέλφης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive