Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Γαλλική Χωροφυλακή. Η διαταραχή του συγκυβερνήτη είναι "σοβαρό σενάριο" αλλά όχι το μοναδικό

Η διαταραχή του συγκυβερνήτη είναι σοβαρό σενάριο αλλά όχι το μοναδικόΟ στρατηγός της χωροφυλακής και υποδιευθυντής της δικαστικής αστυνομίας, Ζαν Πιερ Μισέλ υποστήριξε, σήμερα, στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η  «προσωπικότητα» του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι προκάλεσε εσκεμμένα τη συντριβή του αεροσκάφους και που φαίνεται να υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, αποτελεί ένα «σοβαρό σενάριο», «όχι όμως το μοναδικό». «Διαθέτουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό στοιχείων που μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε προς αυτό το σενάριο, το οποίο θεωρείται ένα σοβαρό σενάριο, όμως δεν μπορεί να είναι απόλυτα το μοναδικό» επισήμανε ο Γάλλος ερευνητής στο Ντίσελντορφ. Ο ίδιος προσέθεσε ότι σε αυτό το στάδιο της έρευνας, εξακολουθεί να μην υπάρχει ένα «συγκεκριμένο στοιχείο»... στην ζωή του συγκυβερνήτη, όπως ένας ερωτικός χωρισμός ή ένα επαγγελματικό πρόβλημα, που θα μπορούσε να εξηγήσει μια σκόπιμη ενέργεια με στόχο την καταστροφή του αεροσκάφους.

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ:
    Όσοι από εσάς που διαβάσετε αυτό το σχόλιο έχετε στην διάθεση σας αυτά τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης, όταν αυτά τα τρισάθλια μέσα υποτίθεται ενημερώσεις, αλλά στην όργανα υπάκουα στην ΝΤΠ για την υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης σας πιπιλανε το μυαλό, με θέματα που δεν έχουν άμεση σχέση με την χώρα μας. Όπως τεσσεραμιση μέρες τώρα με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα. ΑΛΛΆΞΤΕ ΚΑΝΆΛΙ. Γιατι δηλαδή πρέπει εγώ για εβδομάδες ολόκληρες να ακούω για ώρες κάθε μέρα για το αεροπλάνο που εξαφανιστηκε επί ώρες και τώρα με αυτό; Θέλουν να είναι κοινός ο πόνος, πονάει η μια χώρα, να πονέσουν όλες το ιδιό για τον ίδιο λόγο και όχι απλά να συμπονέσουν όπως θα ήταν λογικό κι ετσι ασυναίσθητα να μας οδηγήσουν στην παγκοσμιοποίηση. ΕΛΕΟΣ ΠΘΑ. Άνοιξα να παρακολουθήσω ειδήσεις και για πάνω από μισή ώρα ακούω για τον Andreas, για την πρώην του, για την Lufthansa και για το κακό συναπάντημα, από κάθε ειδικό υποτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive