Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Γιατί έφυγε μισή ώρα νωρίτερα ο Τσίπρας από το Προεδρικό Μέγαρο

Γιατί έφυγε μισή ώρα νωρίτερα ο Τσίπρας από το Προεδρικό Μέγαρο
Περίπου δύο ώρες κράτησε το γεύμα Κορυφής στο Προεδικό Μέγαρο στο οποίο, εκτός του Καρόλου Παπούλια, συμμετείχαν ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς. Το γεύμα πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος στις 12 Μαρτίου, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά ήταν και μια....
καλή ευκαιρία οι κ.κ. Τσίπρας και Σαμαράς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο, έφυγε αρκετά νωρίτερα από τον... προκάτοχό του στη πρωθυπουργία γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Ο πρωθυπουργός, πάντως, είχε υποχρεώσεις, καθώς, είχε προγραμματισμένη επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, ενώ, στη συνέχεια θα έχει σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο εν όψει του σημερινού EuroWorking Group. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ έκατσε περίπου μισή ώρα παραπάνω στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive