Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός. Παραπέμπεται για κακούργημα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος ΖερβόςΣτο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ , Αρθούρος Ζερβός κατηγορούμενος για υπόθεση απιστίας σε βάρος της επιχείρησης σχετικά με παράνομες αυξήσεις που φέρεται να ενέκρινε σε στελέχη της την περίοδο 2010-2012.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο κατηγορούμενος παραβίασε την επίδικη νομοθεσία για τις μισθολογικές αποδοχές διευθυντικών στελεχών προκαλώντας μείωση της περιουσίας της Επιχείρησης προς όφελος τρίτων προσώπων. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά μισθολογικές αυξήσεις προς 19 στελέχη της ΔΕΗ για την οποίας σύμφωνα με την κατηγορία άναψε το πράσινο φως ο κ. Ζερβός....

Οι επίμαχες αυξήσεις χορηγήθηκαν ενώ ήταν σε ισχύ νόμος που περιόριζε τις μισθολογικές αποδοχές των στελεχών Δημοσίων Επιχειρήσεων σε ποσά που δεν θα έπρεπε να υπερβαίνουν τα, περίπου, 5.900 ευρώ.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός παραιτήθηκε από τη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive