Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι Πυρήνες ετοίμαζαν χτυπήματα παίζοντας λύρα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι Πυρήνες ετοίμαζαν χτυπήματα παίζοντας λύρα
Σε βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το «φως» της δημοσιότητας φαίνονται ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι Πυρήνες τη Φωτιάς να γλεντούν μαζί. Το βίντεο γυρίστηκε το Δεκέμβριο του 2013, προπαραμονές Χριστουγέννων, τότε ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι Πυρήνες της Φωτιάς κατάστρωναν τα χτυπήματά τους. Με μια λύρα στο χέρι ο Χριστόδουλος Ξηρός και «θεατές» τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», ξεκινούν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων του 2013, το οποίο εξελίσσεται και την Πρωτοχρονιά, μία μέρα πριν την από κοινού απόφαση απόδρασης του μέλους της 17Ν.ΒΙΝΤΕΟ>>


Στα βίντεο και τις φωτογραφίες μέσα από τις φυλακές, Πυρήνες και Ξηρός, έχουν ήδη σχεδιάσει τα πρώτα στάδια της κάλυψής και τα μελλοντικά πλάνα για δολοφονικές βομβιστικές και «γαζωματικές» επιθέσεις εναντίον ατόμων που σχετίζονται με την αστυνομία και το σωφρονιστικό σύστημα, όπως καταγράφουν στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου στην ογκωδέστατη δικογραφία του σχεδίου «Γοργοπόταμος». Οι φυλακισμένοι Πυρήνες της Φωτιάς μαζί με τους συνεργούς τους, που βρίσκονταν εκτός φυλακής, ετοίμαζαν σχέδιο δολοφονίας σωφρονιστικού υπαλλήλου το καλοκαίρι του 2014. Η υλοποίηση της δολοφονικής επίθεσης αναβλήθηκε για να μην καθυστερήσει τον Γοργοπόταμο. Οι σημειώσεις τους, στις αρχές Ιουλίου 2014 με αποδέκτες τον «Ιάσωνα» και τον Χριστόδουλο Ξηρό, κάνουν λόγο για αναβολή εξόντωσης του «σαδιστικού καθικιού», όπως αναφέρουν τον υποψήφιο στόχο τους. Αυτές οι αναφορές έχουν επισημανθεί στον αρμόδιο ειδικό εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλο, ο οποίος πολύ πιθανόν να διαχωρίσει το συγκεκριμένο σημείο για τη διενέργεια αυτόνομης έρευνας. Οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας δεν αποκλείουν αυτή η «αναβολή» εκτέλεσης να τελείωσε μετά την 3η Ιανουαρίου 2015, ημέρα σύλληψης του Χριστόδουλου Ξηρού και αποκάλυψης του σχεδίου ανατίναξης των φυλακών.
eggrafo-pyrines

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive