Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: «Γιατί με έμπλεξαν;»

Αναστατωμένος αλλά και εξοργισμένος για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του αγνοούμενου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη εμφανίζεται ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Οι φήμες μιλούσαν για παρέμβαση Κρητικού πολιτικού προκειμένου οι σπουδαστές που έχουν κατηγορηθεί για άσκηση εκφοβισμού στον Γιακουμάκη να πέσουν στα «μαλακά», όταν προέκυψε θέμα αποβολής τους από τη σχολή....
Την ίδια ώρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή περιμετρικά της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Μάλιστα σήμερα θα μπει μέσα στη λίμνη Παμβώτιδα βαθυσκάφος για εντατικότερη έρευνα.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης αποκάλυψε στην «Espresso» ότι πριν από περίπου δύο χρόνια πράγματι είχε επικοινωνήσει με τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Κώστα Μάντζαρη, αλλά για θέμα τελείως άσχετο με τον Βαγγέλη: «Είχε να κάνει με έναν άλλο σπουδαστή από τα Χανιά, ο οποίος είχε ζωγραφίσει στον τοίχο του δωματίου του την Κρήτη και είχε γράψει και το όνομα του χωριού του. Οι καθηγητές αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν αποφασίζοντας μέχρι το τέλος του φοιτητικού έτους να μη μένει μέσα στη σχολή αλλά έξω από αυτή, συνεχίζοντας ωστόσο τη φοίτηση. Δέχτηκα τηλεφώνημα από τη μητέρα του νεαρού, η οποία κλαίγοντας μου έλεγε να μεσολαβήσω γιατί είναι φτωχή οικογένεια και δεν θα μπορούσαν να πληρώνουν τη διαμονή του παιδιού τους. Πράγματι, μίλησα με τον κ. Μάντζαρη, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Είπα στη γυναίκα να πάρει η ίδια τον διευθυντή ή να πάει το παιδί της από μόνο του να μιλήσει κι έτσι έγινε και το θέμα διευθετήθηκε» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και πρόσθεσε: «Εν τιμή σας λέω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την εμπλοκή του ονόματός μου στο θέμα του Γιακουμάκη. Εξάλλου δεν καταλαβαίνω γιατί η κυρία Ακρίτα πρέπει να εννοεί εμένα κι όχι άλλο βουλευτή. Το πρόβλημα είναι ότι έχει δημιουργηθεί θέμα και έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος. Είναι καταστροφικό όχι τόσο για την πολιτική όσο για την κοινωνική μου υπόσταση» τόνισε ο πρώην βουλευτής.
Ειδικό σκάφος

Στο μεταξύ, οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα. Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από την οικογένεια του Βαγγέλη, Φώντας Βρόσγος ανέφερε στην «Espresso» ότι οι έρευνες συνεχίστηκαν και χθες περιμετρικά της σχολής:

«Χθες (σ.σ.: προχθές) έξω από τη σχολή προς τη λίμνη και σήμερα (σ.σ.: χθες) ανεβήκαμε ακόμη και στα όρη. Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομίας και η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κι εμείς μεμονωμένα συνεχίσαμε να ψάχνουμε. Την Πέμπτη συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας που έχει σχολή καταδύσεων και ναυαγοσωστική σχολή στην Ηγουμενίτσα θα μπει στη λίμνη με ειδικό σκάφος με σόναρ για να ελέγξει διεξοδικά την Παμβώτιδα. Το σκάφος είχε ψάξει και στην αρχή των ερευνών τη λίμνη, αλλά τότε το είχε κάνει περιμετρικά».

Εύα Παπαδάτου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive