Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Επιθεώρηση σε τιμητικό άγημα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκανε ο Λαφαζάνης. Του Νίκου Γεωργιάδη



Με επίσημη εμφάνιση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, μπροστά σε τιμητική αντιπροσωπεία των συνδικαλιστικών οργάνων της ΔΕΗ, κορυφωθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού των «Γενόπειων 2015»
Με μια λαμπρή τελετή, όπου παρέστη σύσσωμη η ηγεσία των συνδικαλιστικών οργάνων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπέγραψε τα νέα επιδόματα στις συλλογικές συμβάσεις. Στη συνέχεια, ντυμένος με την επίσημη στολή του Πριγκηπάτου της ΓΕΝΟΠ...

ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε την εμφάνισή του μπροστά στο τιμητικό άγημα των εργαζομένων της ΔΕΗ και συνεχάρη έναν-έναν τους επικεφαλής.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της τελετής, ο υπουργός εξήρε το αξιόμαχο των συνδικαλιστικών δυνάμεων, υπογραμμίζοντας ότι αποτελούν το βασικότερο όπλο της κυβέρνησης, στην προσπάθεια για αντικατάσταση της παλιάς «ελίτ» της χώρας με νέα.

1 σχόλιο:

  1. ΕΝτάξει, αφού σκέφτεστε Ελληνικά, μήπως θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε αν κομμάτι της Ελληνικής Σκάψης, είναι η αλλαγή των ονομάτων και η αποσιώπηση της πηγής; Ρωτάω, γιατί ο συγγραφέας του ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ κειμένου που αναδημοσιεύσατε (με την ελληνικότατη υποθέτω μέθοδο του Copy-paste), ΔΕΝ λέγεται «Γεωργιάδης» αλλά Ζαχαριάδης. Και το κείμενο δημοσιεύθηκε στο Protagon.gr (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=39833). Αν αυτό είναι Ελληνική Σκέψη, τότε εξηγούνται πολλά για τη σημερινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive