Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΟΧΙ και στα μεμέτια ρε γμτ. Έλληνες στέλνουν τα λεφτά τους στην Τουρκία

Μέρος των χρημάτων τους διαβιβάστηκε στην Τουρκία μέσω της Μάλτας
Για μεταφορά χρηματικών ποσών από την Ελλάδα στην Τουρκία κάνει λόγο ο τουρκικός τύπος.  Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ανησύχησαν οι πλούσιοι της Ελλάδας κι ένα μέρος των χρημάτων τους διαβιβάστηκε στην Τουρκία μέσω της Μάλτας και έγιναν πολλές καταθέσεις στη γνωστή τουρκική τράπεζα ΑΚ Bank. Μάλιστα χρήματα που είχαν πάει στην Τουρκία πριν από τις εκλογές δεν επέστρεψαν στη συνέχεια πίσω, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα.  Ο βοηθός Γενικού Διευθυντή και Υπεύθυνος για την Private Akbank, Σαλτίκ Γκαλάταλι, ανέφερε στη Ζαμάν ότι «πέρυσι εξασφαλίσαμε είσοδο χρημάτων 400 εκατ. δολαρίων. Τώρα πλέον μεγαλώνουμε φέρνοντας χρήματα από το εξωτερικό»....

 Όπως τονίζεται, μεταξύ των χωρών από τις οποίες έρχονται χρήματα βρίσκεται και η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει κρίση.
Ο Σαλτίκ είπε ότι μεταξύ των χρημάτων που έχουν πάει στην τράπεζα είναι αυτά που προήλθαν από τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Άπω Ανατολής. 
Οι χώρες αυτές ήταν η Ταϊλάνδη, η Κίνα και το Ντουμπάι. Πριν από τις εκλογές ήρθαν χρήματα από την Ελλάδα. 
Επίσης, μεταφέρθηκαν χρήματα από την Ελβετία, τη Γαλλία και την Ιταλία, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Σαλτίκ, πάντως, δε θέλησε να δώσει ακριβές νούμερο για τα χρήματα που κατέληξαν στην Τουρκία από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive