Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ. Νεκροί οι δράστες - Τραυματίστηκε ο εισαγγελέας στην Τουρκία (Βίντεο)


Νεκροί είναι οι δράστες της ομηρίας του εισαγγελέα, Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ, στην Τουρκία, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε, έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας. Νωρίτερα, το Γαλλικό Πρακτορείο όπως και το Reuters έκαναν λόγο για έκρηξη και πυροβολισμούς     στο δικαστήριο, όπου τα μέλη τουρκικής ακροαριστερής ομάδας τον κρατούσαν όμηρο....
από το μεσημέρι. Δύο ασθενοφόρα εθεάθησαν να απομακρύνονται από το κτίριο.Το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C) είχε νωρίτερα δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται ο εισαγγελέας, που ερευνά την υπόθεση του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν, που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στα γεγονότα του Γκεζί τον Ιούνιο του 2013, με ένα όπλο στο κεφάλι του και με την απειλή ότι μέλη του θα τον σκοτώσουν εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ένας ιστότοπος που συνδέεται με την τουρκική ακροαριστερή ομάδα ανέφερε μέσω Twitter ότι ο όμηρος και τρεις από τους απαγωγείς του τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive