Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ. ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ



Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την ενημέρωση του πρωθυπουργού στην βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων.  Θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων. ...




Η  οικονομική ασφυξία , η ρευστότητα αλλά και συμφωνία με τους εταίρους αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα του τόνους στην βουλή κατά την ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός στις 20:30 το βράδυ και τις απαντήσεις που θα λάβει από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης. 
Ο Αλέξης Τσίπρας θα περιγράψει τις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, θα επαναλάβει τις «κόκκινες γραμμές» που είναι τα υφεσιακά μέτρα τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δεχθεί περικοπές σε μισθούς και συντάξεις αλλά ούτε και την επιβολή φόρων στους «συνήθεις υπόπτους».
Επίσης θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση – την οποία παραδέχθηκε η Ε.Ε. – στην ρύθμιση των 100 δόσεων, στο mail Χαρδούβελη που ανήκει στο παρελθόν όπως και τα μνημόνια. Παράλληλα θα κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση ότι άφησε άδεια τα ταμεία καθώς ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα στην νέα κυβέρνηση, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive