Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΑΣΤΡΑΨΕ & ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο Κακλαμάνης έδιωξε από το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο τον Σταμάτη. «Είστε μέλος, κύριε; Περάστε έξω, παρακαλώ»

Ο Κακλαμάνης έδιωξε από το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο τον ΣταμάτηΣε σημείο.. βρασμού φαίνεται πως βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Λέγεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Δ. Σταμάτης. «Είστε μέλος, κύριε;» ακούστηκε να λέει ο Ν. Κακλαμάνης. Ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός Επικρατείας ξαφνιάστηκε από την αντίδραση, αλλά ο αντιπρόεδρος της Βουλής συνέχισε: «Περάστε έξω, παρακαλώ». Και η πόρτα έκλεισε, με τον κ. Σταμάτη να κατευθύνεται βρίζοντας, έξαλλος και σε άλλο γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive