Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Bild: Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο Λούμπιτς - Ο κυβερνήτης προσπάθησε να σπάσει την πόρτα με τσεκούρι!


Όχι ικανό προς πτήση είχαν κρίνει οι ειδικοί ψυχολόγοι των Αντρέα Λούμπιτς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Bild ο 28χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.  Η Bild αποκαλύπτει έγγραφο της πολιτικής αεροπορίας σύμφωνα με το οποίο ο συγκυβερνήτης είχε βαριά κατάθλιψη ενώ αναφέρει ότι ο κυβερνήτης του Airbus προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου με τσεκούρι! Η σχολή στο Φοίνιξ όπου εκπαιδευόταν εκείνη την εποχή τον χαρακτήριζε ακατάλληλο για να πετάξει....

Σε αυτό τον ενάμιση χρόνο που δεχόταν ψυχιατρική αγωγή είχε αναγκαστεί να επαναλάβει πολλές φορές τα μαθήματα πτήσεων εξαιτίας της κατάθλιψης. Το 2009 είχε διαγνωστεί με ένα σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης, γράφει η Bild. Ενας γιατρός τον παρακολουθούσε τακτικά και ο φάκελός του, αλλά και η άδεια πιλότου του έφερε τον κωδικό SIC.
Eντωμεταξύ, η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά γράφει στο twitter σήμερα, πως ο Andreas είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική με επεισόδια φοβίας και κρίσεις πανικού, καθώς και ότι ο φάκελός του γράφει πως πρέπει να παρακολουθείται τακτικά.
Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως υπέφερε από μια «προσωπική κρίση» ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως είχε βιώσει πρόσφατα ερωτική απογοήτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive