Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Σύλληψη 4 διαχειριστών ιστοσελίδας για υβριστικές αναρτήσεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. ΔΕΙΤΕ τι έγραψαν οι σκατοαναρχοκουκουλοΦΛΩΡΟΙ

tofresko

Το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας ήταν σε εξέλιξη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητούν διαχειριστές της ιστοσελίδας to-fresko   που καταφέρονται με υβριστικό-εμετικό περιεχόμενο εναντίον του αδικοχαμένου φοιτητή.Τα στοιχεία των διαχειριστών της σελίδας...
σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν διασταυρωθεί, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν την εμπλοκή τουλάχιστον ενός από αυτούς στην υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου του αδικοχαμένου νεαρού. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ>>

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ!!!!



Ψοφιος και αγκαλια με 2 ντενεκεδες μυζηθρα  βρεθηκε ο βαγγελης γιακουμακης.
Αυτήν την ώρα το βουτηγμένο στα σκατά αναρχομπλόγκ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ : 

Το ιστολόγιο καταργήθηκε

Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL to-fresko.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive