Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Με εντολή Τσίπρα στην Εισαγγελέα Ράικου για 2 ώρες ο Καμμένος για τα εξοπλιστικά

Στην Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, Ελένη Ράικου, μεταβαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προκειμένου να καταθέσει τα στοιχεία για τα εξοπλιστικά.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η Επιτροπή Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε τη διενέργεια ελέγχου «για δύο από τις υποθέσεις, για τις οποίες έχουμε ήδη τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία- πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία-από τα οποία προκύπτουν πιθανά κακουργήματα και πάρα πολλά χρήματα, τεράστια ποσά, τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και για τα οποία θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι ποινικά και αστικά»....

Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος, «οι δυο βασικές υποθέσεις είναι η υπόθεση των ελικοπτέρων NH-90 που ξεκινά το 2003 και συνεχίζεται έως σήμερα και η υπόθεση των υποβρυχίων η οποία ξεκινά το 1998».

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!! TA ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΑΙΚΟΥ???
    ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!...........ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ
    ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive