Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Νέες αποκαλύψεις για τον 28χρονο παρανοϊκό συγκυβερνήτη που πήρε στο λαιμό του 150 ψυχές. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Η γενική εισαγγελία του Ντίσελντορφ ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν στοιχεία που δείχνουν ότι ο Αντρέας Λούμπιτς απέκρυψε ότι έπασχε από ασθένεια από τους εργοδότες του. "Κατασχέθηκαν έγγραφα με ιατρικό περιεχόμενο που δείχνουν διαγνωσμένη νόσο και αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή από τους γιατρούς", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
"Το γεγονός ότι υπάρχουν ιατρικά σημειώματα που αναφέρουν ότι είναι ανίκανος προς εργασία....

ανάμεσα σε άλλα πράγματα, που βρέθηκαν σκισμένα, τα οποία ήσαν πρόσφατα και αφορούσαν ακόμη και την ημέρα του εγκλήματος, υποστηρίζουν το συμπέρασμα, που βασίζεται στην προκαταρκτική εξέταση, ότι ο νεκρός είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του και τους συναδέλφους του", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, ο Αντρέας Λούμπιτς είχε αποκρύψει ακόμη και ότι είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που πέταξε με το A-320 για να το ρίξει στις πλαγιές των γαλλικών Αλπεων, ανακοίνωσε η γενική εισαγγελία του Ντίσελντορφ.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν σκισμένα έγγραφα αναρρωτικής άδειας, που περιέχουν λεπτομερή στοιχεία, και αφορούν και την ημέρα του γεγονότος, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισαγγελίας που δεν προσδιορίζει το είδος της ασθένειας.
Τα έγγραφα βρέθηκαν κατά τις έρευνες στα σπίτια του Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Κατά τις έρευνες δεν βρέθηκε αποχαιρετιστήριο σημείωμα που να στηρίζει την υπόθεση της προμελετημένης ενέργειας, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Αποκαλυπτικό το ιατρικό πιστοποιητικό του Lubitz


Ο συγκυβερνήτης της πτήσης 9525 της Germanwings Andreas Lubitz είχε καταγεγραμμένη στο ιατρικό του πιστοποιητικό τη σημείωση "SIC" που σημαίνει "ειδική τακτική ιατρική εξέταση", σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Γερμανίας.
Ο εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει εάν η σημείωση "ειδική τακτική ιατρική εξέταση" αφορούσε στην ψυχική ή τη σωματική υγεία του πιλότου, διότι η πληροφορία είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive