Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των 227 επιβατών. Κάσος: Σούπερ πούμα προσγειώθηκε για βοήθεια στο Βιτσέντζος Κορνάρος

thumb_640
Ελικόπτερο σούπερ – πούμα προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Κάσο , μεταφέροντας βοήθεια. Συγκεκριμένα το σούπερ πούμα μετέφερε ειδικούς εμπειρογνώμονες του λιμενικού σώματος καθώς επίσης και εξειδικευμένους δύτες οι οποίοι αύριο το πρωί θα βουτήξουν περιμετρικά του “Βιτσέντζος Κορνάρος” για να εκτιμήσουν επακριβώς την κατάσταση και ανάλογα να αποφασίσουν πως θα γίνει η μεταφορά των επιβατών. Εν τω μεταξύ μέσα στο πλοίο που παραμένει προσαραγμένο από χθες στις 10 το βράδυ...
κοντά στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου, βρίσκονται οι 227 επιβάτες, οι οποίο εκ των πραγμάτων είναι κουρασμένοι και καταπονημένοι από την περιπέτεια αυτή, ενώ η αγωνία κορυφώνεται για το πως τελικά θα καταφέρουν να βγουν στην στεριά.Από την πλευρά τους πάντως, οι αρμόδιες αρχές, είναι καθησυχαστικές και σημειώνουν ότι θα γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, μόλις οι καιρός το επιτρέψει για την μεταφορά των επιβατών χωρίς να υπάρξουν κίνδυνοι για τους ίδιους, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του rodiaki.gr
thumb_640 (1)
Το ελικόπτερο “σούπερ πούμα” θα παραμείνει πάντως στην περιοχή για κάθε ενδεχόμενο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ασφαλούς μεταφοράς των επιβατών.Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Πλοίαρχο για την άμεση ενημέρωση της κατάστασης του πλοίου, του πληρώματος και των επιβατών. Επίσης, έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες για την παροχή σίτισης και ενδιαίτησης των επιβατών. Κατά δήλωση του Πλοιάρχου, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα σύμφωνα με τους Κανόνες Ασφαλείας, ενώ παράλληλα από το πλήρωμα διενεργούνται συνεχώς έλεγχοι για τη διαπίστωση της ασφάλειας του πλοίου και των επιβατών.
e9dfa340f45d6d7f7b5b06c0a96f5400
Για τη συνεχή ενημέρωση του κοινού σχετικά με την κατάσταση και τις εξελίξεις στο Ε/Γ – Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ”, τίθενται σε 24ωρη λειτουργία δύο τηλεφωνικές γραμμές Ενημέρωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αριθμούς κλήσης 213 1371042 και 213 1371036.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive