Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Λονδίνο-Νέα Υόρκη: Αυτός είναι ο 21.000 χιλιόμετρα νέος υπέρ-αυτοκινητόδρομος

ROAD
Απο το  Λονδίνο στη Νέα Υόρκη με το αυτοκίνητο; Γίνεται; Και όμως, γίνεται! Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον Ρώσοι δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι σχέδιο του προέδρου των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Vladimir Yakunin για τη δημιουργία ενός υπερ-σιβηρικού αυτοκινητοδρόμου που θα ενώνει την Αλάσκα με τη Ρωσία στο Βερίγγειο Πορθμό. Το σχέδιο παρουσιάστηκε...
σε συνεδρίαση της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών."Αυτό είναι ένα διακρατικό,σχέδιο" ανέφερε στους Siberian Times ο Yakunin. Ο δρόμος θα διασχίζει ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας και θα συνδέεται με τα υπάρχοντα συστήματα οδικών αξόνων της Δυτικής Ευρώπης και της Ασίας. Η συνολική απόσταση από το Λονδίνο έως την Αλάσκα, μέσω Μόσχας, θα φτάσει τα 13.000 χιλιόμετρα και συνολικά έως τη Νέα Υόρκη τα 21.000.Υπολογίζεται ότι μόνο η απόσταση ανάμεσα στα σύνορα της Ρωσίας ξεπερνά τα 10.000 χιλιόμετρα. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό με ποιο τρόπο θα "ενωθούν" ΗΠΑ και Ρωσία στο Βερίγγειο - αν δηλαδή θα κατασκευαστεί σήραγγα, γέφυρα ή πλωτό μέσο στα 88 χιλιόμετρα του "ανοίγματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive