Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τα viral της Παρασκευής: Αυτή και κινέζικα θα σε βάλει να μιλήσεις, Αλέξη. ΒΙΝΤΕΟ

Τα viral της Παρασκευής: Αυτή και κινέζικα θα σε βάλει να μιλήσεις, Αλέξη
Καλημέρα και άλλη μία κρίσιμη μέρα ξημέρωσε για τον τόπο τούτο! Πάνε οι χαρούμενες Παρασκευές, εκείνες που μαθημένοι στην υποτέλεια και συμβιβασμένοι με την μαύρη μας την μοίρα, κάναμε σχέδια για το πως θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο! Και μάλιστα να έρχεται και τριήμερο και εμείς να σκεφτόμαστε το Eurogroup και να διαβάζουμε με αγωνία τα tweets των πρωταγωνιστών, τις δηλώσεις τους; "Έκανε καμία δήλωση η Μέρκελ, ο Σόιμπλε πως ξύπνησε, ο Ντάισελμπλουμ νιώθει λιγότερη εκδικητικότητα σήμερα, ο Τσίπρας μίλησε με κανέναν άλλο αρχηγό, ο Βαρουφάκης βρίστηκε με κανέναν δημοσιογράφο;"...

Απλές καθημερινές ερωτήσεις που δεν αφήνουν χώρο για τα αποκριάτικα σχέδια. 
Και σήμερα στα viral είναι αυτονόητο το θέμα! Ο Τσίπρας μιλά Κινέζικα! Ναι, και κινέζικα θα μιλήσει και ρώσικα και από όλα! Αυτή (βλέπε Μέρκελ)  και κινέζικα θα σε βάλει να μιλήσεις!
Ευχές και χαμόγελα αντάλλαξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τους Κινέζους αξιωματούχους στη διάρκεια της τελετής υποδοχής του κινεζικού στόλου στο λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, ο Αλέξης φρόντισε να μιλήσει και στα κινέζικα, προκειμένου να ευχηθεί καλή χρονιά, καθώς εχθές στην Κίνα γιορτάζουν την πρωτοχρονιά!
Διαπραγμάτευση είναι αυτή και κυρίως "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"!
Και μην γελιόμαστε! Τίποτα δεν είναι τυχαίο αλλά και τίποτα δεν γίνεται χωρίς να πληρωθεί το αντίστοιχο τίμημα!
Με κομμένη την ανάσα αν και το σενάριο των τελευταίων ωρών για πιθανή σύγκλιση Συνόδου Κορυφής την επόμενη εβδομάδα, οδηγεί στο λογικό συμπεράσματα μη εξεύρεσης λύσης στο σημερινό Eurogroup!
Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε!
Καλημέρα και χαμογελάμε ενίοτε κάνοντας και τους ... Κινέζους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive