Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Εντυπωσιακή η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή για το L’Officiel Hellas.ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

ellie-lofficiel_1Οι βαλίτσες της είναι… stand by, καθώς σύντομα θα τις γεμίσει με τα αγαπημένα της ρούχα και παπούτσια προκειμένου να βρεθεί και πάλι στο εξωτερικό, όπου θ΄ αναδείξει την ελληνική ομορφιά. Πριν απ΄ αυτό, πάντως οι φίλοι της Έλλης Παπαγγελή θα ΄χουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε μία ακόμη εντυπωσιακή φωτογράφησή της...

τούτη τη φορά για το περιοδικό μόδας L’Officiel Hellas, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 24/1 με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής και στη συνέχεια αυτόνομο στα περίπτερα!
ellie-lofficiel_2
Το πανέμορφο μοντέλο που ΄χει ανεβάσει αρκετά την αδρεναλίνη τον τελευταίο καιρό στα social media είτε με τις παρεμβάσεις της στα πολιτικά δρώμενα, είτεμε τις πάντα sexy φωτογραφήσεις της, 

έχει κάνει το editorial στο concept για τον Άγιο Βαλεντίνο του γνωστού περιοδικού μόδας, φορώντας ρούχα των σχεδιαστών Mi Ro, ενώ τις φωτογραφίες «υπογράφει» ο φωτογράφος Γιώργος Λιβιεράτος. 
Η συνέχεια για την ταλαντούχα Έλλη περιλαμβάνει πολλά και διάφορα – είναι γνωστό, άλλωστε ότι δεν ασχολείται μόνο με το μόντελινγκ ή την αρχαιολογία που ΄χει σπουδάσει, αλλά και με τα κοινά – όμως εκείνο στο οποίο «τρέχει» το μυαλό της είναι τα δύο ταξίδια που ΄χει η ατζέντα της.
Αρχικά στο Χονγκ Κονγκ και στη συνέχεια στην Πόλη, όπου θα συμμετάσχει στην εβδομάδα μόδας που θα πραγματοποιηθεί εκεί στα μέσα του Μάρτη.
ellie-lofficiel_3
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό αρχείο της Έλλη Παπαγγελή

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive