Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Καυτό» παρασκήνιο: Η αλήθεια που είπε η Μέρκελ στον Τσίπρα και έκανε την Ελλάδα να υποχωρήσει. ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ BLOOMBERG

«Καυτό» παρασκήνιο από τις θυελλώδεις διαβουλεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg, κάνοντας λόγο για καταλυτική παρέμβαση από την Ανγκελα Μέρκελ ώστε να κάνει πίσω η Ελλάδα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Γερμανίδα καγκελάριος είπε μερικές απλές αλήθειες...
στον Αλέξη Τσίπρα πάνω στα βασικά των ευρωπαϊκών χειρισμών της κρίσης και με τον τρόπο αυτό κάμφθηκε η επιθετική ρητορική της ελληνικής κυβέρνησης.... «Δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας και η Γερμανία δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι για αυτό» φέρεται να δήλωσε η κα Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της 50λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν στις 19 Φεβρουαρίου.
Λίγη ώρα μετά από την επικοινωνία τους ο πρωθυπουργός έκανε το ακόλουθο tweet
Στο δημοσίευμα, με τίτλο «Οι αλήθειες της Μέρκελ οδήγησαν την Ελλάδα σε μια αναπόφευκτη Ευρωδιάσωση» σημειώνεται, ακόμη, ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάνης Βρουφάκης μέσα σε έναν μήνα αποφάσισαν να ξεχάσουν μεγάλο μέρος από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, γιατί ενοχλούσαν του Ευρωπαίους. Το αντάλλαγμα ήταν η τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.
Αναλυτές του Brookings Insitution, μάλιστα, σχολιάζουν στο Bloomberg ότι «Ηταν ερασιτέχνες αλλά προσαρμόστηκαν».
«Με μια απλή μπλούζα και χωρίς γραβάτα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετείχε στα Eurogroup που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, περισσότερο σαν ακαδημαϊκός και λιγότερο σαν πολιτικός» σημειώνουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο πρακτορείο.

1 σχόλιο:

  1. ακούστε κάτι συνελληνεςς κατι βρωμάει εδω πολλλυ παρα πολλλυ, δεν πιστεύω τιποτα ακομα ασ περιμένουμε λιγο ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive