Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Άγριο ξεκατίνιασμα Α.Γεωργιάδη απο την Άντζυ Σαμίου

«Άγρια» κόντρα Γεωργιάδη - Σαμίου
Μία άνευ προηγουμένου «κόντρα» έχει προκαλέσει αναστάτωση στο διαδίκτυο! Ο λόγος για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μέσω… twitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη, την Άντζυ Σαμίου, και τον ηθοποιό, Σταύρο Νικολαϊδη. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ .. TITIBIΣMATA>>

Η τραγουδίστρια που εδώ και καιρό εκφράζει ανοιχτά, τη στήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, στράφηκε  κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα σχόλια που έκανε εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό, για τις πολιτικές εξελίξεις και τη στάση Βαρουφάκη. Σαμίου και Νικολαϊδης, έβαλαν στη μέση τον Άδωνι και τον… «πυροβολούσαν» με αλλεπάλληλα tweets.

2 σχόλια:

  1. και φυσικά δεν απάντησε επί της ουσίας ο χλεμπονιάρης!!!!!!!ο ποδόγυρος της κοντέσας Μανωλίδου!!!!!!!το γερμανοτσογλάνι, ο χαφιές της Μέρκελ!!!!!!!που νόμιζε πως επειδή η φύση του έδωσε το ακατάσχετο του λόγου θα μπορούσε να εκφέρει και λογική διάρροια!!! όμως η μόνη του εκφορά είναι η διάρροια του πρωκτού!!!!! δεν ευθύνεται όμως αυτός, αλλά οι πανηλίθιοι ψηφοφόροι του που για χάρη τους θα τον υποστούμαι γι άλλη μια φορά,στο απίθανο ελληνικό προδοτικό κυνο-βούλιο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΛΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΕΙΝΕΙ .ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ?? ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Μ---- ΤΡΑΒΑΗ ΒΑΠΟΡΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive