Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Σφοδρή επίθεση Καμμένου: Ορτινάτσα του ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς

Σε έντονο ύφος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμύνης, Πάνος Καμμένος, τα έβαλε με σύσσωμη την αντιπολίτευση με αφορμή τις δηλώσεις Σαμαρά.,Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Ο στόχος του υπουργού Άμυνας ήταν κατά κύριο λόγο να καυτηριάσει την προσπάθεια, κατά την εκτίμησή του να προστατευτούν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλοι οι πολιτικοί υπεύθυνοι για το μνημόνιο, μετά τις εξαγγελίας Τσίπρα για εξεταστική επιτροπή. "Οι δηλώσεις Σαμαρά δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι ο πολιτικός του ρόλος είναι να διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτσα του όλου ΠΑΣΟΚ που θα το προστατεύει από μνημόνια και εισαγγελείς"...
σημείωσε με δηκτικό τρόπο, καυτηριάζοντας και τη θέση του Ποταμιού που φαίνεται να είναι αντίθετο με την προοπτική εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτιών που οδηγήθηκε η χώρα στο μνημόνιο. "Κατάντια" συμπληρώνει ολοκληρώνοντας την λακωνική, αλλά ιδιαιτέρως καυστική δήλωσή του ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive