Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Το ντοκουμέντο της ντροπής για τον πρώην πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά αποκαλύπτει η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ».Σύμφωνα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εφημερίδα μας και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, την περίοδο 2010-2012, ο Σαμαράς- επί πρωθυπουργίας του- έβγαζε λεφτά στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»! Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα με 174 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου...
 στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ ακολουθούν του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απέστειλα εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης. 
Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει πολύ μεγάλα «λαβράκια». Μεταξύ αυτών και πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην επιβολή των μνημονιακών πολιτικών: Βαγγέλης Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Φώτης Κουβέληςπου υπήρξαν οι αναμφισβήτητοι συνεργάτες, του πρωταγωνιστή της καταστροφής της μεσαίας τάξης και της οριστικής επιβολής των εντολών των δανειστών, Αντώνη Σαμαρά. 



Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/02/blog-post_5095.html#ixzz3Sf9VsWil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive