Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Το κλείνουν το μαγαζί!

Το κλείνουν το μαγαζί!

Τα απίστευτα που έγιναν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, φέρνουν το «λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εισήγηση του Σταύρου Κοντονή στον Αλέξη Τσίπρα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ...
με ξύλο, μπινελίκια Αλαφούζου - Μαρινάκη και ανταλλαγή μπουκαλιών, οδηγούν στο... λουκέτο! Μετά από όσα έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έχει αποφασίσει ότι η μόνη λύση για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου μέχρι νεωτέρας.
Ο κύριος Κοντωνής θα συναντηθεί μάλιστα την Τετάρτη το πρωί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11:00 και εκεί θα του προτείνει το «λουκέτο», κάτι που μάλλον βρίσκει θετικό και τον πρωθυπουργό.
Θυμίζουμε επίσης πως στις 13:00 ο Κοντωνής θα συναντηθεί στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης συναντάται αύριο στη Νιόν με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive