Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Άκαρπες μέχρι τώρα το ψάσιμο σε Αθήνα και Πειραιά για τον Β.Γιακουμάκη. ΒΙΝΤΕΟ



Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην επιχείρηση εντοπισμού του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη που διοργανώθηκε στον Πειραιά. Τρεις εβδομάδες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε η αγωνία της οικογένειας και των φίλων του έχει φτάσει στα ύψη.  Η έρευνα...
των αρχών και του ιδιωτικού ερευνητή που έχει ορίσει η οικογένειά του συνεχίζεται χωρίς όμως ιδιαίτερα ευρήματα. Τα ίχνη του Βαγγέλη έχουν χαθεί και πλέον αναζητείται όχι μόνο στα Ιωάννινα, αλλά και στην Αθήνα. 



Περισσότεροι από 400 εθελοντές όλων των ηλικιών βρέθηκαν το πρωί στον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά και πήραν μέρος στις έρευνες υπό την καθοδήγηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη . Ο νεαρός σπουδαστής από το Ρέθυμνο χάθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία νέα πληροφορία για οποιαδήποτε παρουσία του Βαγγέλη ανά την Ελλάδα, ενώ αποσαφηνίστηκε ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει με εντυπωσιακή ταχύτητα τις προηγούμενες ημέρες για κίνηση του σπουδαστή, στο Μοναστηράκι, τον Πειραιά κι άλλες περιοχές της Αθήνας, διερευνήθηκαν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.



Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να λιγοστεύουν οι ελπίδες για αίσια λύση του μυστηρίου. Από τα στοιχεία που έχουν εξεταστεί μέχρι τώρα και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές, δείχνουν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο χώρο όπου κινούνταν ο Βαγγέλης. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από όσα έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα και να σχετίζονται με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την τελευταία μία ώρα.



Από κει και πέρα, ακόμη δεν μπορεί κανένας να πει με βεβαιότητα αν ο Βαγγέλης μετά την αρχική του έξοδο επέστρεψε ή όχι στη Σχολή και τι μπορεί να ακολούθησε.


Real.gr erevna gia vaggeli giakoumaki by realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive