Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε τον πρωθυπουργό όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από την περιοδεία του & τις επαφές του στην Ευρώπη (Φωτογραφίες)

Δείτε τον πρωθυπουργό όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από την περιοδεία του στην Ευρώπη (Φωτογραφίες)
Φωτογραφίες από την πρώτη περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανέβασε στο ε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος τον συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια του. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>

Ο κ. Παππάς αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες μέσα από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, από στιγμές που ο πρωθυπουργός συσκέπτεται με τους στενούς συνεργάτες, ανάμεσα στις κρίσιμες συναντήσεις του με ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών.
Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ταξίδια του πρωθυπουργού στη Ρώμη και το Παρίσι, όπου συνάντησε τους Ματέο Ρέντσι και Φρανσουά Ολάντ.
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive