
To εθνικό-πατριωτικό σύμβολο της πατρίδας μας, ο Μανώλης Γλέζος ζητάει συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: "Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση"! Μέχρι χθες ήταν το σύμβολο κι η ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς... Τώρα δεν καταλαβαίνει και καταλαβαίνουν οι υπάλληλοι;
ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι πιθανόν... ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.