Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τι απάντησε ο Βαρουφάκης στην ερώτηση "δεν θα πάρετε τελικά τα 7 δις του ΔΝΤ;". ΒΙΝΤΕΟ

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν με τον Έλληνα ομόλογό του Γ.Βαρουφάκη. Δείτε την εχθρική , βλακώδη και ... εξαιρετικά ...μακρόσυρτη ερώτηση ενός ηλίθιου δημοσιογράφου (αν ακούσετε την ερώτηση θα καταλάβετε και θα συμφωνήσετε με τον χαρακτηρισμό). Η ουσία είναι ότι ο Βαρουφάκης ξαναείπε ότι δεν θα πάρουμε τα λεφτά, γιατί δεν είμαστε ναρκομανείς, που ζητάνε συνέχεια τη δόση τους ! Η άλλη σημαντική παρατήρηση είναι ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να απευθύνεται σε Έλληνες αξιωματούχους, λες και έχει απέναντί του περιθωριακούς κακοποιούς....
Η χώρα μας αντιμετωπίζεται χυδαία λες και είναι ο σκουπιδοτενεκές του πλανήτη. Μια χώρα που πρόσφερε τόσα σε αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται τόσο χυδαία, επειδή θέλει να αποτινάξει το ζυγό της ατελέσφορης αιματηρής λιτότητας και να ανακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive