Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; (VIDEO ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ)


Φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθεια του τότε κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν. Βούτση να εισέλθει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το "μαύρο" και η απώθησή του από τα ΜΑΤ. Τι ακριβώς συνέβη τότε (Pics+Vids)
Μετά την είδηση εισόδου των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τις πρώτες πρωινές ώρες του Ιουνίου 2013, κόσμος άρχισε να μαζεύεται για να εκφράσει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους - καταληψίες. Στο σημείο έσπευσαν αρκετοί βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που προσπάθησαν να εισβάλλουν στο εκκενωμένο από τα ΜΑΤ κτήριο...
Δείχνοντας τις ταυτότητές τους, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούσαν τους άνδρες των ΜΑΤ να επιτρέψουν στους ίδιους να εισέλθουν κατά την διαδικασία καταμέτρησης.
Μεταξύ αυτών και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Βούτσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημήτρης Παπαδημούλης και οι βουλευτές Δημήτρης Στρατούλης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στο βίντεο αυτό οι άνδρες των ΜΑΤ απωθούν τους 
βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ενώ ξεκάθαρα διακρίνεται ο Νίκος Βούτσης να επιδεικνύει την βουλευτική του ταυτότητα και να  φωνάζει στους άνδρες των ΜΑΤ: "δεν έχετε δικαίωμα. Σε αυτόν τον δρόμο περπάτησε ο Λαμπράκης".
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το ιστορικό "μαύρο" στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί συζητήσεις, ιδίως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την ανάληψη του υπερ-υπουργείου Εσωτερικών από τον ίδιο.
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2015/01/video_94.html#sthash.rUQusUPP.dpuf

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive