Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

TΩΡΑ. Πληροφορίες για σύλληψη της Αγγελικής, συνεργού του Ξηρού. ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες για σύλληψη της Αγγελικής, συνεργό του ΞηρούΣτα χέρια των αρχών φαίνεται πως έπεσε η συνεργός του Ξηρού, Αγγελική Σπυροπούλου.  Συγκεκριμένα, στη σύλληψη της Αγγελικής, συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι Αστυνομικές Αρχές και η αντιτρομοκρατική. Όπως μετέδωσε το Mega, η καταζητούμενη, συνελήφθη στην περιοχή της Επανωμής, έξω από Ταχυδρομείο,  στη διάρκεια τυπικού αστυνομικού ελέγχου. Η φωτογραφία της νεαρής φοιτήτριας είχε βρεθεί στην πλαστή ταυτότητα που βρήκαν οι αρχές μετά από έρευνες στο κρησφύγετο του Χρ. Ξηρού στην Ανάβυσσο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα φορούσε παντόφλες...
γεγονός που σύμφωνα με τις αρχές σημαίνει ότι είχε βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι πολύ κοντά στην περιοχή που συνελήφθη. Η 22χρονη φέρεται να είχε νοικιάσει τη γιάφκα που βρέθηκε στην Πέραχωρα, κοντά στο Λουτράκι. Από κάμερες παρακολούθησης η 22χρονη έχει ταυτοποιηθεί να κινείται σε περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής και στην Ανάβυσσο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε γνωριστεί το καλοκαίρι στην Ικαρία με τον Χριστόδουλο Ξηρό. Εκτός από την ενοικίαση των σπιτιών, η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως είχε και ρόλο ταχυδρόμου του Ξηρού, καθώς μετέφερε μηνύματα σε μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive