Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πάμε πάλι. Δημοσκόπηση της Marc με αποτελέσματα - έκπληξη και αυτοδυναμία. Θα κλάψουν άσχημα μεθαύριο οι δημοσκόποι

Δημοσκόπηση της Marc με αποτελέσματα - έκπληξη και αυτοδυναμία

Λίγες ώρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές, καθαρίζει το τοπίο στην πρώτη θέση, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά διευρύνει το προβάδισμά του έναντι της ΝΔ, αλλά "βλέπει" ξεκάθαρα πλέον και την αυτοδυναμία.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον Alpha, που διενεργήθηκε από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου...

ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με 6,2 ποσοστιαίες μονάδες. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32,2% από 29,6% στην προηγούμενη δημοσκόπηση, όμως η έκπληξη είναι για τη ΝΔ η οποία από 26,4% στη προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, πέφτει στο 26%.
Για το κυβερνών κόμμα αποτελεί στοίχημα το αν θα καταφέρει να πιάσει ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Όπως σημειώνουν στελέχη της Συγγρού, η δύναμη του κόμματος είναι περίπου 35%... αν τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές είναι 10 μονάδες κάτω, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.
Τρίτο κόμμα έρχεται Το Ποτάμι με 6,3% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,1%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1%.
Εκτός Βουλής σύμφωνα με την δημοσκόπηση μένει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου με 2,2%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,2% και οι Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ με 1%. Άλλο κόμμα δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν το 2,5% των ερωτηθέντων, άκυρο-λευκό και αποχή επέλεξαν το 1,9%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 9,1%.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ !!!!!
    ΦΥΛΑΧΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΤΗ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive