Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Να μην ανοίξει "τον χορό" των τοποθετήσεων στην ΤτΕ και το ΤΧΣ ο κ. György Schwartz *

Boris Yeltsin and George Soros"....ειδικά τις κακές παρέες με τις οποίες εσχάτως φωτογραφήθηκε και ο φέρελπις της αντιπολίτευσης"
* Ο Τζωρτζ Σόρος, γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 με το πραγματικό όνομα György Schwartz είναι Ουγγρο-αμερικανός κερδοσκόπος, επενδυτής, επιχειρηματίας, ευεργέτης, και πολιτικός ακτιβιστής. Κέρδισε φήμη ως ο "άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας" αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992.(ΦΩΤΟ) ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009. Ο καταστροφέας των εθνών. Ο άνθρωπος που οργάνωσε την δόλια κατάρρευση, όπως ακριβώς έκανε και στην Ρωσία του αχυρανθρώπου Γιέλτσιν (φωτό 1993, ακολούθησε η καταστροφή). Αυτοπροσώπως.....

Υπήρχε μία παραφιλολογία για την περιβόητη συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος τον Νοέμβρη του 2009, ακριβώς πριν τους τιτανικούς, το Τ3 – Τ10, την πώληση των CDS, την εκτίναξη των spreads κλπ.

Δείτε τα ντοκουμέντα της παρουσίας του στην Ελλάδα, όπως μας τα μετέφερε ο ΑΝΤΙ300. Εκτός από την οργάνωση της χρεωκοπίας, εξηγούν και πολλές από τις τωρινές καταστάσεις, ειδικά τις κακές παρέες με τις οποίες εσχάτως φωτογραφήθηκε και ο φέρελπις της αντιπολίτευσης. Κρίμα.

soros athens 2009 katseli arsenis soros athens 2009 speckhard

Έχουμε ολόκληρο φωτορεπορτάζ, αλλά αυτές αρκούν

[ ΣΗΜ. Για τον κ. Στυλιανό Ζαββό θα επανέλθουμε.... ]

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive