Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Eνα ΟΧΙ τους τρέλανε. Μπαράζ διιστάμενων δηλώσεων από τους Ευρωπαίους - Ο Μοσκοβισί τώρα λέει ότι αποκλείεται οποιαδήποτε «ρήξη» με την Ελλάδα!

France's Minister of Economy Pierre Moscovici holds a news conference after meeting European Economic and Monetary Affairs Commissioner Olli Rehn (not pictured) at the Commission's Headquarters in Brussels June 4, 2012.  REUTERS/Sebastien Pirlet  (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)
Σε πλήρη αντίθεση με δηλώσεις άλλων ευρωπαίων αξιωματούχων ο Π. Μοσκοβισί, απέκλεισε οποιαδήποτε ρήξη μεταξύ ΕΕ και Ελλάδας! Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζονται οι διιστάμενες δηλώσεις. Ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, ο Γάλλος Πιέρ Μοσκοβισί, αποκλείει οποιαδήποτε «ρήξη» ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις νέες ελληνικές αρχές, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Le Parisien/Aujourd'hui en France....
 «Η Επιτροπή βοηθάει και θέλει να συνεχίσει να βοηθάει την Ελλάδα. Δεν υπάρχει ζήτημα, από την άποψη αυτή, να υπάρξει ρήξη», επιμένει ο Μοσκοβισί.
«Το ήδη υφιστάμενο πρόγραμμα αρωγής προς την Ελλάδα παρατάθηκε κατά δύο μήνες. Πρέπει να το αξιολογήσουμε. Θα δούμε μαζί με την ελληνική κυβέρνηση σε ποιες συνθήκες θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αξιολόγηση αυτή, παραμένοντας πάντα στο πλευρό της Ελλάδας», εξηγεί ο σοσιαλιστής πρώην υπουργός του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.
Ο επίτροπος διαβεβαιώνει επίσης πως «η Επιτροπή και η ΕΕ είναι διατεθειμένες να έχουν λιγότερο παρεμβατικές ανταλλαγές απ" ό,τι στο παρελθόν, πιο ευέλικτες μορφές συνεργασίας» με την Αθήνα.
«Αυτό που θέλουμε οι μεν και οι δε είναι μια Ελλάδα που ανακάμπτει, που δημιουργεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, που μειώνει τις ανισότητες, που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του χρέους της και που παραμένει στη ζώνη του ευρώ», συνοψίζει ο Πιέρ Μοσκοβισί, αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive