Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Στέλεχος του Die Linke: Υπεύθυνη η Μέρκελ για την αποτυχία της τρόικας


Ευθύνες στην καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, για την αποτυχία της τρόικας, επιρρίπτει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς, του Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι....
Ακόμη, το στέλεχος του Die Linke, καταλογίζει την ευθύνη για την αντιπαράθεση με την Ελλάδα στην κυβέρνηση της Γερμανίας.
«Η πολιτική της τρόικας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποτύχει. Και με αυτό έχει αποτύχει η Μέρκελ, διότι είναι η δική της πολιτική» δηλώνει ο Γκρέγκορ Γκίζι στην εφημερίδα «Die Zeit» και προσθέτει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ακολούθησαν την αρχή της αποσύνθεσης αντί της ανοικοδόμησης των υπερχρεωμένων κρατών.
«Ο νέος Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να συνεργαστεί πιο στενά με την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, αλλά και τη Γαλλία», επισημαίνει ο Γκρ. Γκίζι και τονίζει ότι οι άλλες υπερχρεωμένες χώρες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας και να πάρουν επίσης αποστάσεις από την Καγκελάριο. «Αυτό θα μπορούσε να στριμώξει την κυρία Μέρκελ» προσθέτει, ακόμα το στέλεχος της γερμανικής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive