Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !



Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που δίχασε και ΔΙΕΛΥΣΕ την δεξιά, που ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που βούλιαξε μια χώρα και για πρώτη φορά στην Ιστορία της παρέδωσε την εξουσία στην Αριστερά, ο πρωθυπουργός, που έβαψε τα χέρια του με το αίμα χιλιάδων αθώων Ελλήνων, που αυτοκτόνησαν γιατί δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα μέτρα που επέβαλε στο Λαό μας, μετά από τις απαιτήσεις των παρανοϊκών του βερολίνου… ντρόπιασε για μια ακόμα φορά την Ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… Μικρός, ακόμα και στην ήτα ο κλαρινογαμπρός της Καλαμάτας, δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
καθώς σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο Ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.
Την πρωθυπουργία παρέδωσε... δημόσιος υπάλληλος ! ! !
Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελεί από σήμερα και στο εξής μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, που ίδρυσε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Β.τεζάρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive