Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

"ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο σαράντα τόσα χρόνια, κάποια αχνά ίχνη χαμόγελου κι ένα αμυδρό αισιόδοξο βλέμμα βλέπουμε στα πρόσωπα των Ελλήνων βασανισμένων Πατριωτών. ΔΕΚΑ χρόνια τώρα, αυτο το ιστολόγιο ΜΑΧΕΤΑΙ ανιδιοτελώς, χωρίς ΚΑΜΙΑ διαφήμιση ή στήριξη ή εξάρτηση απο κανέναν, Είμαστε ... τρελοί ή ρομαντικοί; ΚΑΙ τα δύο λέμε εμείς. Βάση της σκέψης και της λειτουργίας μας το καλό της Πατρίδας, αν κάποιοι το πιστεύουν, το προσπαθούν και το παλεύουν, είμαστε ΜΑΖΙ τους. Δεν θα μας ένοιαζε ΠΩΣ λέγονται και σε τι ιδεολογίες πιστεύουν, Μας νοιάζει ΜΟΝΟ η πατριωτική περηφάνια και η καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων. Δεν θα ρωτήσουμε τι ψηφίζει ο πυροσβέστης που θα έρθει να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι μας που καίγεται. Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει, θα σβήσει η φωτιά; Σε νοιάζει ΤΙ ψηφίζει ο διασώστης που θα σε σώσει απο βέβαιο πνιγμό, ή το οτι ΔΕΝ πνίγηκες; Απο τα πρώτα βήματα αυτής της νέας Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προκύπτουν θετικά συμπεράσματα. Βήματα που απηχούν τις χρόνιες απόψεις μας και του λαού γενικότερα.
Μακάρι οι κυβερνώντες να ήταν ΛΑ.Ο.Σ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ. ΚΚΕ, ΜΛ,...
όποιοι και νάταν και να έπρατταν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα είμαστε ΜΑΖΙ τους. Το ίδιο κάνουμε τώρα. Είμαστε μαζί με την Ελληνική κυβέρνηση με σοβαρή, ανικειμενική, σκληρή κριτική, επαινώντας τα καλά και καυστηριάζοντας  κάθε τι αντεθνικό ή ανθελληνικό. Σίγουρα θα είμαστε ΠΑΝΤΑ αμερόληπτοι και τίμια εκφραζόμενοι και στα καλά και στα κακά. ΄Εχουμε αυτήν την ... πολυτέλεια της ΜΗ εξάρτησης απο ΚΑΝΕΝΑΝ γιαυτό αισθανόμαστε και είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να κάνουμε ΟΤΙ θέλουμε. Σήμερα κρατάμε τα χαμόγελα την αισιοδοξία και την ΕΛΠΙΔΑ. Λυπόμαστε μόνο που δεν έχουμε μαζί μας αυτές τις λαμπερές μέρες, αυτούς που ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ και ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, καταλαβαίνουμε την κατάσταση απόγνωσης που τους είχαν φέρει οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ δολοφόνοι τους και παλεύουμε να ξεκουραστούν οι ψυχές τους και θα δικαιωθούμε ΜΟΝΟ όταν ο αίτιοι της απώλειάς τους θα καταλήξουν ΕΚΕΙ του τους πρέπει. Στην ΜΑΥΡΗ κόλαση.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ




3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά είναι όλα βιτρίνα φιγούρα και εφέ δεν υπάρχει φράγκο. Η αγορά στεγνώνει με γεωμετρική πρόοδο ξυπνάτε. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τον Τσίπρα και τον Καμμένο που ακόμη τάζουν. Έχουν τα κότσια να γυρίσουν στη δραχμή ή να βάλλουν φόρο στα εισαγώμενα? Μπορούν να πούν καταργούμε το ποθεν έσχες να επιστρέψει το χρήμα και να επεδυνθεί? Εχουν το σθένος να πούν 8% φόρος στα κέρδη σε όποιες επιχειρήσεις κάνουν επένδυση στην Ελλάδα και τίποτα άλλο; Πώς δηλαδή θα έρθει η ανάπτυξη; Η αγορά αυτή τη στιγμή δουλεύει μόνο 2 μέρες όταν πληρώνονται οι συνταξιούχοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τι μας το λες ρε φίλε τι ψήφισες!!!!και τι έκανε ο Καρατζαπέρνης τις προτάσεις του όταν ήταν στην συγκυβέρνηση;;;;;πέρασε καμία;;;μπόρεσε;;;;ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!! ε, άντε και παράτα μας!!!τα αντίθετα από αυτά που έλεγε έκανε!!! και δεν φτάνει αυτό αλλά με αυτούς που έμπλεξε διέλυσε το κόμμα του και έδιωξε τους ψηφοφόρους του!!!!και αρχίζουμε!!! ψήφισε το μνημόνιο;;; ΝΑΙ!!! ψήφισε το PSI με τις καταστροφικές συνέπειες;;; ΝΑΙ!!!έφερε τον Παπαδήμο (Μπιλντερμπεργκ);;; ΝΑΙ!!!ψήφισε μειώσεις μισθών και συντάξεων;;; ΝΑΙ!! μετά δήθεν διαφώνησε και έφυγε καταγγέλοντας δήθεν!!! είναι θαμών και μέλος της στοάς (λέσχης) Αθηνών;; ΝΑΙ!!!έκανε λοιπόν αυτό που του ζήτησαν και έφυγε τρέχοντας με κωλοτούμπες..............!!!!!τι από αυτά λοιπόν που υποστήριζε πέρασε;;;;;ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O προδοτουμπας(και όχι κολοτουμπας), ετσι τον λεω εγω γιατι ψηφισε το μνημονιο
    ένα και το μεσοπρορεσμο,και εστειλε στην αυτοκτονια εικοσι χιλιαδες Ελληνες,εναμισι
    εκατομυριο στην ανεργεια,πολλες χιλαδες ανθρωπων τους εκανε αστεγους.Δεν είναι
    τραγικη ειρωνια ο αθεος Αλεξης να μην ψηφιζει τα μνημονια,και ο "Χριστιανος" καρα-
    τζαφερης να τα ψηφιζει.Συμφωνα λε πολλα αρθρα με ατράνταχτα στοιχεια Ο Καρα
    τζαφερι είναι τουρκοαλβανικης καταγωγης,Πηγαινει μια φορα τον μηνα στο Λονδινο
    καθως είναι μελος της εωσφορικης οργανώσεως ο.τ.ο. Λονδίνου,η οποια εχει υποκα-
    ταστήματα εδω στην Ελλαδα, την θεοσοφικη εταιρια Ελλαδος,τους Εψιλον(666),οι
    οποιοι εχουν πολιτικο φορεα το καμμα του λαος.Για αυτό μαζευτηκαν ολοι οι
    δωδεκαθειστες "αρχαιολατρες στο λαος.Εχεις και τα μουτρα και βγαινεις σε εκπομπες
    την ωρα που εντυσες χιλιαδες οικογενειες στα μαυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive