Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πανηγυρίζουν οι Καθαρίστριες! Βαρουφάκης: Απολύουμε γενικούς συμβούλους και προσλαμβάνουμε καθαρίστριες! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

4200

«Είμαστε υπέρ του λιτού βίου. Δεν πιστεύουμε ότι ανάπτυξη σημαίνει να έχουμε τόσες πολλές Πόρσε Καγιέν στους δρόμους της πόλης μας», δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου. «Οι Έλληνες δημιουργούσαν όταν ζούσαν λιτά, όταν ήταν περήφανοι που δεν είχαν πιστωτικές κάρτες, στεγαστικά δάνεια και χρέη. Άλλο όμως λιτός βίος και άλλο πυραμιδική λιτότητα», επεσήμανε. Σύμφωνα με τον νέο υπουργό...
αρχίζει τώρα ο λιτός βίος σε συνδυασμό με την αποκατάσταση της δικαιοσύνης. «Γυρίζουμε σελίδα ως προς τη λογική της αντιμετώπισης μιας αυτοτροφοδοτούμενης κρίσης», τόνισε, ενώ εξήγγειλε αξιοποίηση του προσωπικού του ΥΠΟΙΚ αντί της χρήσης συμβούλων και στελεχών, καθώς και επαναπρόσληψη των καθαριστριών.
400 ÐÁÑÁÄÏÓÇ ÐÁÑÁËÁÂÇ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÅÑÃÁÓÉÁÓÐÁÑÁÄÏÓÇ ÐÁÑÁËÁÂÇ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÅÑÃÁÓÉÁÓ

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive